torsdag 19. november 2009

Home - Michael Buble

Jeg har valgt musikkvideoen til sangen Home av Michael Buble. Jeg valgte denne sangen fordi jeg ville ha en sjanger av musikk som ikke alle andre hadde.

Denne sangen handler om at han som synger enten har mistet eller flyttet fra kjæresten sin. Og han synger at han vil dra hjem, fordi han er for langt borte fra henne. Han synger også at det var som å gå ut av en boks, når alt var perfekt. Og at hun ikke kunne bli med fordi det ikke var hennes drøm, men hans.

Sangen ”Home” er hentet fra albumet ”It’s time – Special edition” som kom ut 8. Februar 2005. Men den finnes også på ”Caught In The Act CD/DVD” som kom ut 15. November samme år og ”Michael Buble Meets Madison Square Garden – Fan edition”

Musikkvideoen er regissert av Noble Jones. Videoen starter med at vi ser Michael Buble sitter på en barkrakk og kikker på et bilde av en jente, mens han skriver et brev. Videre ut i videoen så går han gjennom et stort konsertlokale, og når han kommer gjennom, så ser vi det står over inngangen ”Michael Buble – One Night Only”. Til slutt ender det med at han slår av alt lyset i baren der han sitter, går ut på gata å poster brevet og går inn på en buss som står å venter.

Jeg syns denne videoen er veldig bra, og teksten henger sammen med videoen, han går ikke bare rundt og synger bare for å ha en musikkvideo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar